Jeugd:

Op maandag tussen 16.00 en 19:00 uur zijn er drie lessen. De groepen zijn grotendeels ingedeeld overeenkomstig de groepsindeling op school. Van 16.00 tot 17.00 uur is er tuimelgym. Dit is een beweegles voor kinderen van 2,5 t/m 6 jaar (groep 2) . De kinderen kunnen hier een uurtje creatief bewegen en gymmen, klimmen en klauteren onder leiding van Meester Menno. We maken gebruik van de gymmaterialen maar er wordt ook veel gespeeld. De nadruk ligt op plezier in het bewegen. Naast Menno is ook Marit Kerkmeijer  aanwezig als assistente.  Het tweede en derde uur wordt er gymnastiek gegeven. Van 17.00 tot 18.00 uur voor kinderen uit groep 3 en 4.  Het derde uur (van 18.00 tot 19.00 uur)  is voor kinderen vanaf groep 5. Er wordt gebruik gemaakt van brug, balk, lange mat, trampoline, ringen, flikflakker, ergotram, tumblingbaan. Door het jaar heen wordt er af en toe op zondag extra geturnd in de echte turnhal van de Zuiderlaan. De lessen worden gegeven door meester Menno.

Even voorstellen:    foto-menno-tbv-website-2018-04-04-10-41-12

Mijn naam is Menno Hilge, ik ben geboren in Warnsveld en woon daar sinds kort weer. Mijn hobby’s zijn basketballen, reizen en ik hou ervan om een goed boek te lezen. Ik ben sinds mijn jeugd gek op sporten en buitenspelen geweest. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om de opleiding tot sportleraar te volgen. Deze heb ik afgerond en ik geef daardoor nu de kleutergym en de gymlessen bij Gymvereniging Voorst. Ik speel daarnaast competitief basketbal en geef hier ook trainingen in. De nadruk in mijn gymlessen ligt op het met plezier verbeteren van de motorische grondbeginselen of het verder uitbouwen hiervan. De lessen maak ik afwisselend maar met terugkomende thema’s of bewegingen die worden uitgebouwd.

            gym gym img1414817348

Woensdag Op woensdag zijn er drie uren Streetjazz. Het eerste uur van 14.30 tot 15.30 uur is voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. Het volgende uur (15.30 tot 16.30 uur) is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Het derde uur (16.30 tot 17.30) is voor de jeugd van 12 jaar en ouder (voortgezet onderwijs). De leeftijden zijn richtlijnen maar juf Marit kan al naar gelang de grote en kunde van de groep een afwijkende indeling handhaven. Natuurlijk in overleg met het kind en de ouders. Er wordt op eigentijdse muziek flink gewerkt en gedanst. De lessen worden gegeven door Marit Vogel.

 SAMSUNG

Even voorstellen:
Hallo allemaal, ik ben Marit en ben 27 jaar. Momenteel ben ik 6 jaar zelfstandig dansdocente en geef danslessen bij verschillende verenigingen, bedrijven, cultuurinstellingen etc.! Per 31 oktober zal ik de danslessen bij Gymvereniging Voorst gaan verzorgen. Ik heb veel zin om jullie allemaal aan het dansen te krijgen en om samen mooie choreografieën te gaan maken. Wil je meer weten over mij? Stel deze dan bij de eerste dansles. Tot snel.
 
Dansante groet,
Marit 
 
Ps. Owja, mijn lievelingsdier is een olifant.
 
Zaterdag Op zaterdag is er van 10.00 tot 11.00 uur Jazzdance voor de kinderen van 8 tot en met 12 jaar. De lessen Jazzdance worden gegeven door Eva Knol.
 
Even voorstellen:
Hoi allemaal! Ik ben Eva, 18 jaren jong en ik ben dit jaar begonnen met lesgeven hier in Voorst. Zelf woon ik in Zutphen met mijn ouders en twee zussen. Ik ben al jong begonnen met dansen, sinds mijn vierde zit ik op jazzdans en dat is dan ook mijn favoriete dansstijl :-) In die stijl geef ik ook met veel plezier les in Warnsveld en nu ook in Voorst! Dit jaar ben ik begonnen aan een dansopleiding bij Aventus in Zutphen. Daar krijg ik voornamelijk les in de lessen ballet, modern en jazzdans om zo nog beter te worden als danser, maar ook als dansjuf! Hopelijk zie ik jullie een keer tijdens de dansles op zaterdagochtend!
 
Groetjes Eva
Volwassenen:

Op maandag (van 20.00u tot 21.00u) is er voor volwassenen (> 16 jr) een Total Body Workout en worden de B-gebieden (Buik-benen-billen) flink getest onder leiding van Susan Jochems

Graag stel ik me even voor… Ik ben Susan Jochems, ben 40 jaar en woon in Voorst. Sinds maart jl. verzorg ik op maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur de dames B/B/B les! Ik heb tot op heden helemaal geen lesgeef ervaring, maar ik vind het echt hartstikke leuk om te doen! Ik ga in april een work-shop volgen om meer feeling te krijgen met het lesgeven. Ook merk ik nu al door het gewoon te doen dat het al beter gaat en nog leuker wordt. Ik hoop een leuke gezellige en variërende les  te geven met een lage drempel en daarentegen ook genoeg uitdaging te bieden. Iedereen is welkom en aan mij de leuke uitdaging er voor te zorgen dat de deelnemers net een extra tandje gaan bijzetten. Wil een keer meedoen? Je kunt vrijblijvend 2 lessen deelnemen zonder kosten om te kijken of je het leuk vindt en bij je past. Dus wees welkom ik zie je graag!  Groetjes Susan                    
                                                                                                                                                                                                                                    foto-susan-tbv-website-2018-04-04-10-41-12             
 

Woensdag (van 19.30u tot 20.30u) Patricia Huisman (Nederlands kampioen buikdansen) geeft op woensdag avond fitness Dance les. Tijdens deze les wordt er gedanst op moderne muziek. Nadruk ligt op plezier , conditie en het soepel en lenig houden van lijf en leden. Na ongeveer 40/45 minuten wordt er gewerkt aan spieroefeningen (BBB). De lessen zijn leuk en afwisselend en geschikt voor elke leeftijd. De groep is net als de les, ook leuk en voorzien van alle leeftijden!              

foto-patricia
 
 
 
                                                                                       Terug